Select Page

Always next to you on a 24/7-basis

Υπηρεσίες Ασθενοφόρου

Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Υπηρεσίες Οικιακής Φροντίδας

Θαλάσσιες Υπηρεσίες Υγείας

Εκπαιδεύσεις

 

Καλώς ήρθατε στις Ιατρικές Υπηρεσίες Κύπρου – Medical Services LTD, όπου η ευημερία σας είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας. Από το 2014, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας σε πελάτες από όλη την Κύπρο, με ισχυρή παρουσία στη Λεμεσό και τη Πάφο. Είμαστε μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών υγείας, περιλαμβανομένων ιατρών, ειδικών και νοσηλευτικού προσωπικού, φέρνοντας έναν πλούτο γνώσης και εμπειρίας.

Με μια ποικιλία ειδικοτήτων και μια κοινή δέσμευση για παραμονή στην πρωτοπορία των ιατρικών εξελίξεων, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου φροντίδας. Οι μοναδικές σας ανάγκες, ανησυχίες και προτιμήσεις είναι οι κορυφαίες μας προτεραιότητες. Πιστεύουμε στη συνεργατική λήψη αποφάσεων, εξασφαλίζοντας ότι είστε ενεργός συμμετέχων στο ταξίδι της υγείας σας.

Η αποστολή μας ξεκίνησε με πάθος για την αριστεία και με τον απλό στόχο της παροχής ολοκληρωμένης ιατρικής φροντίδας. Ως Έμπιστος Συνεργάτης στις Medical Services LTD , εξυπηρετούμε μια ευρεία γκάμα πελατών, με στόχο να καλύψουμε τις μοναδικές ανάγκες κάθε ατόμου. Ζήστε τη διαφορά εκεί όπου η εμπειρία συναντά την εμπάθεια και όπου η προηγμένη τεχνολογία συναντά ένα επαγγελματία υγείας. Καλώς ήρθατε σε μια εμπειρία υγείας σχεδιασμένη με εσάς στη σκέψη.

Υπηρεσίε Ασθενοφόρους 

Το Medical Services είναι ο σύντροφός σας στις εξειδικευμένες υπηρεσίες ασθενοφόρου, παρέχοντας εμπειρογνωμοσύνη στην αξιολόγηση, την ελληνική μετάφραση και τη φροντίδα για τους συνδρομητές μας. Είτε χρειάζεστε μεταφορά ασθενών και νοσηλείας από το σπίτι, το νοσοκομείο, το γραφείο ή ακόμα και από το εξωτερικό, είμαστε αφοσιωμένοι στη διασφάλιση της ευημερίας σας κατά τη διάρκεια ολόκληρου του ταξιδιού.

Συνεργαζόμαστε με ιδιωτικές κλινικές, καθώς και με ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία σε όλη την Κύπρο, διασφαλίζοντας απρόσκοπτο συντονισμό και ενσωμάτωση στον ευρύτερο σύστημα υγείας.

 • Ιδιωτικό Ασθενοφόρο: Η στόλος μας περιλαμβάνει πλήρως σύγχρονα και εξοπλισμένα ασθενοφόρα, που προσαρμόζονται στα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας. Η ασφάλειά σας είναι η κύρια μας προτεραιότητα.
 • Έκτακτη και Προγραμματισμένη Μεταφορά: Προσφέρουμε άμεση και αξιόπιστη έκτακτη μεταφορά καθώς και προγραμματισμένες υπηρεσίες για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες σας ανάγκες.
 • Μεταφορά Αναπηρικού Καροτσιού: Διασφαλίζοντας προσβασιμότητα για όλους, οι υπηρεσίες μας μεταφοράς αναπηρικών καροτσιών σχεδιάζονται για την άνεση και τη βολικότητα των συνδρομητών μας.
 • Μονάδα Εντατικής Νεογνικής Φροντίδας: Η ΜΕΝΦ μας αφιερώνεται στην παροχή εξειδικευμένης φροντίδας για νεογνά που χρειάζονται επιπλέον προσοχή και υποστήριξη.

Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Στο Medical Services φέρνουμε την εμπειρία μας στο προσκήνιο παρέχοντας αφοσιωμένες πρώτες βοήθειες, ασθενοφόρα και ιατρική κάλυψη για εκδηλώσεις όλων των μεγεθών. Πίσω μας υπάρχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένης παροχής υπηρεσιών σε όλη τη χώρα.

Είτε οργανώνετε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, μουσικά φεστιβάλ, καρναβάλια, εκθέσεις και εκθεσιακά, εκθέσεις Ανθεστήρια, γάμους ή κηδείες, η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει. Κατανοούμε τις μοναδικές απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης και οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες σας ανάγκες. Από σημαντικές εκδηλώσεις πολλαπλών τοποθεσιών που διαρκούν αρκετές μέρες έως μικρές τοπικές συναντήσεις της κοινότητας, η ομάδα μας είναι εξοπλισμένη για να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη εκδηλώσεων. Ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την υγεία των συμμετεχόντων, προσφέροντας ηρεμία στους οργανωτές και τους επισκέπτες.

Υπηρεσίες Φροντίδας στο Σπίτι

Προσφέρουμε τη δέσμευσή μας για την υγεία σας με μια σειρά εξατομικευμένων υπηρεσιών φροντίδας στο σπίτι σχεδιασμένων για να καλύψουν τις μοναδικές σας ανάγκες. Η αφοσιωμένη ομάδα μας επαγγελματιών υγείας είναι έτοιμη να σας προσφέρει μια ομαλή και εξατομικευμένη εμπειρία υγείας χωρίς να αποχωριστείτε την άνεση του σπιτιού ή του ξενοδοχείου σας. Οι υπηρεσίες μας στο Σπίτι περιλαμβάνουν:

 • Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες & Επισκέψεις Ιατρού & Φυσιοθεραπεία
 • Εξετάσεις Εργαστηρίου και Διαγνωστικές Εξετάσεις: Μέσω της υπηρεσίας μας, διευκολύνουμε ολόκληρη τη διαδικασία, φέρνοντας την εμπειρία των εξετάσεων εργαστηρίου απευθείας σε εσάς για την ταχεία και αποτελεσματική φροντίδα υγείας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν επίσης τη διευκόλυνση μιας σειράς διαγνωστικών διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων ακτινογραφιών, υπερήχων, MRI και CT scans.
 • Φροντίδα Ηλικιωμένων: Οι έμπειροι φροντιστές μας ειδικεύονται στη φροντίδα των ηλικιωμένων, παρέχοντας υποστήριξη και βοήθεια προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες των ηλικιωμένων. Από τη συντροφικότητα έως τη βοήθεια στις καθημερινές δραστηριότητες, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων ατόμων.
 • Φροντίδα Προσωπικής Υγιεινής: Δίνουμε προτεραιότητα στην άνεσή και την ευημερία σας προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσωπικής υγιεινής. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας εξασφαλίζουν ότι οι ανάγκες σας για προσωπική υγιεινή ικανοποιούνται με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

SOS Συναγερμού: Ένα άνετο, ζωοδόχο συσκευή ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους ηλικιωμένους, τους ανάπηρους και τα ευαίσθητα άτομα – μια μοναδική προσφορά στην Κύπρο (δείτε το κατάστημα για περισσότερες λεπτομέρειες).

Υπηρεσίες Υγείας στην Ναυτιλία

Οι Υπηρεσίες Υγείας στην Ναυτιλία μας σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες των ναυτικών, παρέχοντας μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών για να υποστηρίξουν τη φυσική και ψυχική τους υγεία κατά τη διάρκεια των ναυτικών τους ταξιδιών. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

 • Εξέταση Αλκοόλ και Ναρκωτικών & Εμβολιασμοί & Εξετάσεις Φυσικής Κατάστασης
 • Ιατρική Συμβουλευτική στην Θάλασσα & Επαγγελματική Υγεία και Προληπτική Φροντίδα
 • Εξετάσεις για Βίζα & Βοήθεια στην Επαναπατρισμό: Διευκολύνουμε τις εξετάσεις για βίζα, επιταχύνοντας τη διαδικασία για τους ναυτικούς για να πληρούν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις βίζα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η βοήθεια στον επαναπατρισμό μας εξασφαλίζει ότι οι ναυτικοί λαμβάνουν την απαραίτητη υποστήριξη και φροντίδα για μια ασφαλή επιστροφή στο σπίτι.
 • Υπηρεσίες Κατάρτισης και Προγραμμάτων Πληρώματος, π.χ. Πρώτες Βοήθειες

Εκπαίδευση

Συμμετέχουμε με το Ανώτατο Συμβούλιο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) στη δημιουργία των προϋποθέσεων για την προγραμματισμένη και συστηματική εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Κύπρου. Παρέχουμε εκπαίδευση για τους παροχείς υγείας, π.χ.: Βασικές Ανθρώπινες Ανάγκες των Ασθενών – Εξατομικευμένη Φροντίδα Υγείας στα Ιδρύματα – Εισαγωγή στην Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι – Εξατομικευμένη Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι – Βασικές Ανθρώπινες Ανάγκες των Ασθενών – Ανακουφιστική Φροντίδα – Φροντίζουμε εκείνους που φροντίζουν.

Επίσης, μοιραζόμαστε την εμπειρία μας σε συνέδρια και διοργανώνουμε μαθήματα για το κοινό (π.χ. Πρώτες Βοήθειες).

 

MSc. Μιλαδα Αλεξανδρου PhD., MBA, DBA – CEO

Η Μιλάντα είναι εγγεγραμμένη νοσηλεύτρια  και έχει 30 χρόνια εργασιακή εμπειρία ως νοσοκόμα και ως χειρουργική βοηθός σε χειρουργεία και στην Κύπρο και στην Τσεχική Δημοκρατία. Απέκτησε τον τίτλο MSc. στη φροντίδα νοσηλείας και το MBA και DBA στη διοίκηση και τις ιατρικές επιχειρήσεις από την  Πράγα και από τα Σλοβακικά Πανεπιστήμια. Έχει διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένης Διοίκησης και Ψυχολογίας στις ΗΠΑ. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Είναι επίσης η συγγραφέας των βιβλίων “Δεν είστε μόνοι.- Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τη φροντίδα των αγαπημένων σας” και “Ποιος θα κερδίσει; -Η δική μου ιστορία.” Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Κατάστημα.

T: +357 7000 68 86

E: info@medicalservicescy.com

Limassol, Cyprus

Send us your message

12 + 9 =